Affärs & Juridisk Engelska

I dagens näringsliv förväntas du kunna uttrycka dig med självförtroende på engelska, oavsett om du håller i en presentation, förhandlar en affär, skriver en juridisk text, eller helt enkelt kommunicerar via telefon eller mail. Oavsett om du vill börja med grunderna, eller om du behöver mer utmanande och specifika sessioner, kan vi hjälpa till.

Förfina din engelska med en amerikansk advokat och entreprenör som har många års erfarenhet från både styrelserum och rättegångssalar.

Sedan PerfectEnglish grundades år 2011, har vi utbildat kunder på advokatbyråer, fackföreningar, militära entreprenörer, samt svenska myndigheter och företag i alla storlekar.

Genom vårt unika utbud kan din organisation avancera inom flera specifika områden, samtidigt som du uppnår maximala framsteg med det engelska språket. Vi erbjuder handledare med konkret affärs- och juridisk erfarenhet. Detta är en unik kombination av språk och spetskompetens som ger en kraftig synergieffekt. Vi skräddarsyr med andra ord våra sessioner specifikt för dina behov och önskemål, så att du uppnår önskat resultat. Vi erbjuder både individuell träning och grupplektioner. Vi förstår vad som krävs för att gå från tveksam till säker, och vilka steg du behöver ta däremellan.

AffärsEngelska

Oavsett om du vill börja på en grundläggande nivå, eller om du behöver mer utmanande lektioner, skräddarsys våra kurser efter dina behov och önskemål. Kommersiell engelska, B2B, kundfokuserad engelska, IT, fastighetsbranschen, vardaglig kommunikation…alla inriktningar av engelska du kan tänka dig. Hör av dig nu! 

Juridisk Engelska

Att behärska juridisk terminologi på engelska (legalese) är avgörande i internationella juridiska frågor, till exempel när det gäller tvistlösning eller kommersiell förhandling. På PerfectEnglish utbildas du av en professionell coach på ett interaktivt sätt, inklusive utmanande rollspel, moot courts och andra sessioner som baseras på verkliga scenarion, medan vi samtidigt lägger stor vikt vid relevant terminologi.

Vår Målsättning

På PerfectEnglish är vårt mål att erbjuda språk och annan akademisk utbildning av högsta kvalitet till alla våra kunder, både vuxna och yngre elever, till ett rimligt pris och med utmärkt kundservice.

Våra coacher är stolta över att vi konstant överträffar våra kunders förväntningar. Vi skräddarsyr vår undervisning och utbildning efter våra kunders individuella behov. Vi kommunicerar ständigt med våra kunder för att ytterligare förbättra våra tjänster och våra pedagogiska metoder. Våra privatlektioner sker oftast i kundens eget hem, medan våra kunder från arbetslivet utbildas på sin arbetsplats. Grupplektioner för barn äger rum i PerfectEnglish egna lokaler i Vasastan i Stockholm.

Vi strävar efter bästa tänkbara resultat för våra kunder, så att var och en av dem förvärvar det kunnande de söker, och snabbt kan applicera detta i sina studier eller i sitt yrkesliv.

Kontakta Oss