Lär dig engelska i din takt - skräddarsytt efter dina behov och mål

Privatträning är ett bra sätt att förbättra din engelska. Att arbeta fokuserat med en erfaren handledare hjälper dig att utveckla självförtroendet och förmågan att kommunicera effektivt på engelska.

Så går det till

Det första steget är att identifiera dina specifika behov och mål. Vill du förbättra ditt uttal, utöka ditt ordförråd eller förbättra din konversationsförmåga? När vi har fastställt dina mål kan din handledare skapa en personlig inlärningsplan skräddarsydd efter dina behov. Processen är som följer:

Identifiera dina behov och mål

På vårt första möte gör vi en bedömning av din nuvarande nivå i engelska, samt dina mål.

1

Personlig inlärningsplan

Vi skräddarsyr en inlärningsplan för dig, inklusive övningar och aktiviteter, unika tips och tekniker för att hjälpa dig göra framsteg.

2

Genomförande av planen

Vi följer upp och utvärderar ditt lärande och hjälper dig att hålla dig på rätt spår mot att nå dina mål.

3

Vad är privatträning och hur hjälper det dig?

Vår privatträning i engelska är  skräddarsydd efter dina behov och mål. Under våra sessioner får du konkret feedback och övningar för att fortsätta utveckla din engelska.

Att arbeta med en handledare hjälper dig att vänja dig vid språkets rytm och uttal, samt förbättra ditt självförtroende för att tala, lyssna och förstå engelska. Detta är avgörande för att kunna utveckla din språkfärdighet ytterligare.

Handledning gör ditt lärande effektivare och snabbare än att delta i gemensamma lektioner. Att ha en personlig handledare som känner dig kommer också att möjliggöra en mer avslappnad och säker atmosfär som bidrar till optimalt lärande.

Vad tycker våra kunder?

Vår privatträning i engelska bokas normalt i 60-minuters-sessioner. Alla priser är exklusive moms.

Så här kommer du igång med privatträning med Perfect English

Skriv in dina kontaktuppgifter i formuläret, inklusive ett telefonnummer för att nå dig under eller efter kontorstid, så kontaktar vi dig inom kort.


Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss via mail eller telefon!

Kontakta mig om privatträning