Välkommen till PerfectEnglish

Etablerat 2011
  Stockholm - Uppsala - Linköping

Certifierde av: Erasmus+

Utveckla och förbättra din engelska med PerfectEnglish! Vi erbjuder privatundervisning, gruppundervisning (även för yngre elever), samt affärs-och juridisk engelska för yrkesverksamma som vill säkra en proffsig framtoning när de talar engelska.

Vi erbjuder privatundervisning eller undervisning i grupp i Vasastan, i övriga centrala Stockholm eller på ditt kontor.

Ett urval av företag som förbättrat sin engelska via PerfectEnglish

Våra Tjänster

Privatundervisning

Säkra nyckeln till ditt barns akademiska framgång idag! Oavsett akademisk nivå eller betyg, kommer ditt barn att utvecklas snabbt via personlig instruktion med en av våra utvalda och kunniga coacher i engelska eller matematik.

GRUPPLEKTIONER I ENGELSKA

Det är viktigt att välja rätt utbildningsföretag. 95% av våra kunder återkommer när det är dags för nästa termin! Våra coacher har engelska som modersmål, och delar med sig av sitt kunnande via både moderna och traditionella metoder. Vi har fingertoppskänsla för hur barn lär sig – via lekar, underhållande diskussioner och aktiviteter, och vad som ger märkbara akademiska resultat.

ENGELSKA FÖR AFFÄRSLIVET & JURIDISK ENGELSKA

Alla yrkesverksamma idag förväntas kunna uttrycka sig med självförtroende på engelska, oavsett om de presenterar ett förslag på ett möte, formulerar en juridisk text, helt enkelt skriver ett mail eller kommunicerar på annat vis. Vi kan hjälpa dig att nå dit.

Privatlektioner i engelska - för vuxna

Privatundervisning är ett utmärkt sätt att förbättra dina engelska språkkunskaper. Att arbeta med en erfaren handledare kommer att hjälpa dig att utveckla självförtroendet och förmågan att kommunicera effektivt på engelska.

Vår Målsättning

På PerfectEnglish är vårt mål att erbjuda språk och annan akademisk utbildning av högsta kvalitet till alla våra kunder, både vuxna och yngre elever, till ett rimligt pris och med utmärkt kundservice.

Våra coacher är stolta över att vi konstant överträffar våra kunders förväntningar. Vi skräddarsyr vår undervisning och utbildning efter våra kunders individuella behov. Vi kommunicerar ständigt med våra kunder för att ytterligare förbättra våra tjänster och våra pedagogiska metoder. Våra privatlektioner sker oftast i kundens eget hem, medan våra kunder från arbetslivet utbildas på sin arbetsplats. Grupplektioner för barn äger rum i PerfectEnglish egna lokaler i Vasastan i Stockholm.

Vi strävar efter bästa tänkbara resultat för våra kunder, så att var och en av dem förvärvar det kunnande de söker, och snabbt kan applicera detta i sina studier eller i sitt yrkesliv.

MEDLEM I

VÅR PARTNER

Kontakta Oss