Om PerfectEnglish

PerfectEnglish har arbetat med utbildning sedan 2011. Vi skräddarsyr vår undervisning för varje kund, vilket har lett till nöjda kunder som rekommenderar oss vidare till kollegor och vänner. Vi strävar alltid efter en positiv inlärningsmiljö som ger resultat!

Vår privatundervisning utförs i kundens hem, medan våra företagskunder vanligtvis utbildas på sin arbetsplats. Gruppundervisning för barn sker på plats i PerfectEnglish egna lokaler i Vasastan i Stockholm.

Steven Shapiro, grundare av PerfectEnglish (och en av våra coacher), har en unik bakgrund som lämpar sig särskilt för PerfectEnglish. Han är född, uppvuxen och utbildad i USA med engelska som modersmål, och har därefter arbetat som åklagare, advokat och sedermera i olika ledande roller på företag i USA. Steve är en skicklig talare som vet vilka verktyg du behöver för att få gehör i ett styrelserum eller i andra professionella miljöer. Hans passion är att dela den här kunskapen med dem som vill prestera bättre i professionella situationer där fungerande engelska är ett måste, men också med dem som helt enkelt vill känna sig bekväma med att konversera och skriva på det engelska språket.

Business Meeting - PerfectEnglish - Stockholm, Sweden

Steves första erfarenhet med att utbilda svenskar i juridisk engelska ägde rum redan 1996, då han utbildade Stockholms Åklagare i amerikansk rättspraxis, amerikansk straffrätt och juridisk engelska under sin tid som Masters student vid juridiska fakulteten på Stockholms Universitet.

Steve har en college-examen från Northwestern University i Chicago (rankad topp 10 i Amerika).

Steve tog sin Juris Doctorate examen på Saint Louis University School of Law, där han även var utvald att medverka i St. Louis University Law Journal. Han utsågs senare till Faculty Fellow och arbetade med redigering av material för globala juridiska tidskrifter.

Efter avslutad utbildning arbetade Steve som åklagare och Assistant Attorney General för Missouri i USA.

Steve studerade sedan i Sverige och erhöll en Masters of European Union Law från Stockholms Universitet, där hans kommunikationsförmåga och kunskaper i juridiskt tal och skrift uppmärksammades med Cum Laude-betyg.

Under sin karriär i USA arbetade Steve också för Honorable Judge Theodore McMillian of the United States Eighth Circuit Court of Appeals, samt för Senator John C. Danforth, som specialist på amerikanska federala bidragslagar. Innan Steve flyttade till Sverige, arbetade han även som COO och General Counsel hos R.J. York, ett framstående fastighetsutvecklingsbolag i USA.

Steve har en djupgående förståelse för både de juridiska och kommersiella arenorna, samt faktiskt erfarenhet från både amerikanska styrelserum och rättegångssalar. Steve och hans team av utvalda coacher är en oslagbar kombination för dig som söker ett proffs för ditt utbildningsbehov!

Kontakta Oss